21 mars, 2018

Hej igen ?!
Hoppas ni inte tröttnar på all info ni får av mig ?.
Några har undrat vart det finns info om repdagar och allt ligger på hemsidan här http://www.popitoppkören.se/?us_portfolio=korkurs-sundsvall.
Vi har alltså uppehåll den 2/4 samt den 30/4.
Som jag har informerat om från början så är måndagen den 23/4 inte tillgänglig i Kyrkans Hus så den fick vi byta till söndagen den 22/4.
Vår sista repdag är 21/5 och det bästa hade såklart varit om konserten hade kunnat genomföras närliggande helg, men tyvärr så var inte Tonhallen ledig då.
OBS: Ni som ännu inte har mailat om dag enligt tidigare inlägg får gärna göra det snarast. Det betyder inte att ni har lovat nåt, jag vill bara få ett hum om hur många som kan vara med.

En annan sak:
Jag gissar att alla har lusläst hemsidan ?.
De flesta av er har kryssat för att ni godtar villkoren när ni bokade, men några bokade innan hemsidan var klar. Ni kan väl för säkerhets skull ta en liten titt där så ser ni bland annat vad som står om fotografering. http://www.popitoppkören.se/?page_id=4374
Vi har ju fotat/filmat några gånger och skulle nån av er inte vilja synas så backa bara en bit in i gruppen när vi filmar eller säg till. Det mesta delar jag ju bara i vår egen slutna grupp, men jag är ju så stolt över oss att jag gärna skulle vilja visa allmänheten nån låt nån gång framöver.
Må så gott/Susanne